Lieve lichtwerkers,

Enorme potenties tot verandering, opruimen wat niet meer bij jou past!

P1100854
Foto: "Waterlelies" van Jan van Mourik
Wat gebeurt er momenteel veel. Er is zo'n toename van het licht, het voelt als een explosie van licht die een enorme golf van heling teweegbrengt. Verdieping met de Bron brengt heling, brengt genezing!
Het is zoveel licht wat momenteel over ons wordt uitgestrooid, tegelijkertijd nemen de uitdagingen voor ons met de dag toe!

Alles, maar dan ook alles wat niet overeenstemt met de zuivere liefde wordt aangeraakt. Er is hierdoor veel beroering onder de mensen. De mensheid wordt zo aangeraakt tot veranderingen.
De chaos die dit veroorzaakt is in ‚Handen van de Bron'. De chaos komt voort uit de Bron van liefde. Omarm haar want de chaos zal alles uitzuiveren wat niet vanuit de liefde gebeurt.
De chaos daagt ons uit om te veranderen, om te gaan bouwen op onze innerlijke kracht, de kracht van de Bron ín ons. De kracht van Liefde.

De schepping vervolmaakt zich verder, wil groeien, is continue in beweging. De constante factor in ons leven is de verandering. Meegaan met de veranderingen wordt belangrijker dan ooit.
De roep om veranderingen wordt steeds sterker door de mens van binnenuit gevoeld. Dit veroorzaakt chaos en vele moeilijkheden, vooral als je niet gecentreerd bent in je innerlijke kracht, de kracht van het hart!

Als mensen veel moeilijkheden op hun weg tegen komen, is het altijd de vraag: "wat heeft het mij te zeggen? en : wat moet ik hier zien?" Moeilijkheden op onze weg helpen ons even stil te staan bij ons leven.
Ze dagen ons uit om naar binnen te gaan en te kijken en te voelen wat het ons te zeggen heeft.
Innerlijk werk gaat in de toekomst misschien wel een schoolvak worden? Een vak wat net zo belangrijk is als techniek. Het vak Innerlijke Communicatie wetenschap.

Leren bewust te worden wat je dagelijks tegen jezelf in gedachten zegt, wat je gevoelens zijn, etc. Deze leren vanuit liefde aan te sturen. Onze innerlijke wereld met onze uiterlijke wereld leren verbinden en visa versa. De relaties hiervan bewust leren waarnemen. Leren bewust te beïnvoeden.

Hoe sterker ons innerlijk contact is, hoe makkelijker wij de moeilijkheden aan kunnen. Hoe creatiever onze oplossingen zullen zijn.

De energie van verandering is nu heel sterk, we kunnen makkelijker dan ooit tevoren loskomen van onze oude patronen, onze oude leefstijl. We worden door het licht gesteund.
We kunnen makkelijker opruimen wat op onze angsten is gebouwd. Opruimen van de dingen die ooit zijn functie voor ons hadden, maar wat we nu, met al dat licht in en om ons heen, niet meer nodig hebben. Opruimen wat niet meer bij ons past.

Leer jezelf nog meer te openen voor dit prachtige liefdevolle licht wat ons nu zo omringt. Dit licht wil jou zo begeleiden naar je heelwording, naar je innerlijke kracht. Wil je zo liefdevol omringen, zodat je veel oude pijnen en verdriet kunt loslaten. Er is zoveel heling mogelijk voor degene die hiervoor kiest. Als je kiest en bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken. Te kijken wat jij nu mag loslaten in jezelf, wat je niet meer nodig hebt, dan gaan de veranderingen in je leven heel snel. Is de steun voor jou zo aanwezig. Je begeleiders, je Hoger Zelf wachten hier op.
Wees bereid om innerlijk werk te doen en jezelf vooral te leren kennen, met al je plussen en minnen. Omarm jezelf en vergeef jezelf. De heling die nu voor jou kan plaatsvinden, gaat heel diep.
Je bent een 13-voudig wezen, en je kunt nu heling ontvangen op alle 13 niveaus van je wezen. Open je hart verder en versterk je verbinding met de Bron. Van hieruit kan je hele wezen heling ontvangen.

Leer alert te zijn in wat dagelijks in je leven gebeurt. Wees bewust van de keuzes die je maakt, of in het verleden hebt gemaakt. Je ziet ze terug in het hier en nu. Wees zuiver en eerlijk en versterk je bewustzijn.
Je bewustzijn is zo'n centrerende kracht, waardoor je dicht bij jezelf kunt blijven, wat er ook gebeurt.
Als jij in jouw kracht staat, doe je wat de ‚bedoeling' is. Dan kan de Schepper door je heen werken. Dan kan je jouw blauwdruk leven, sta je in de stroom van het Leven.
De veranderingen gaan dan bijna automatisch in je leven, je beweegt soepel mee met de veranderingen. Je ervaart een samenwerking van binnen uit.

Bewustwording is een proces met soms grote veranderingen, maar vaak ook met vele kleine stapjes die wij zetten. Ga hier soepel in mee, vanuit je innerlijke kracht. Laat los, laat gaan. Dit is de uitdaging van dit moment.

Vergroting van je innerlijke kracht, hier helemaal in durven te gaan staan. Al het licht en de liefde te durven ontvangen die je maar aankunt. Al dit licht wat ook je zwakke kanten beschijnt, die je nu ook wil en durft te zien.
Wees eerlijk en kijk liefdevol naar jezelf. Je zwakheden erkennen is essentieel om niet langer blind te zijn voor de werkelijkheid. Niet langer alleen maar gelijk te willen hebben. Je zwakheden omarmen, geeft je een enorme kracht.
Durf eerlijk en open te zijn, eerst naar jezelf toe! Wat vindt er innerlijk in jou plaats? Wat heb je niet langer meer nodig om je aan vast te houden? Wat durf jij los te laten? Heb jij de moed hier voor?

Het volgen van je ‚hoogste goed', je blauwdruk leven, betekent niet om alleen alles te doen wat goed voor je voelt. Hiermee omzeil je immers vaak je eigen blokkades en voldoe je aan de verwachtingspatronen van je omgeving.
Het betekent veel meer dat je jouw uitdagingen die je ziel je op jouw pad heeft gelegd, durft aan te gaan. Het kunnen dingen zijn die in eerste instantie niet zo prettig aanvoelen, maar waarvoor je ziel gekozen heeft deze te ervaren, om hiervan te groeien. Deze uitdagingen en moeilijkheden houden vaak een enorme potentie tot groei voor jou in. Tot veranderingen in je leven. Durf ze aan te gaan!

De volle maan van 8 oktober 2014 zal in het teken staan van soepel meegaan met de veranderingen van het leven; opruimen wat niet meer bij jou past.
De volle maan bereikt haar hoogtepunt om 12.52 en heeft een maansverduistering om 12.55 uur. De maansverduistering geeft aan dat diepe stromen vanuit het onderbewustzijn naar boven komen om geheeld te worden. Om te genezen.
Maak gebruik van deze enorme oproep om los te laten wat niet langer meer bij jou past!

De cirkelmeditatie begint om 20.00 uur. Indien dit tijdstip je niet schikt, kun je een ander moment van de dag kiezen en je intentie richten op deel te nemen aan de meditatie. Ook dit werkt. Je kunt onderstaande tekst gebruiken voor de meditatie, maar je kunt ook je eigen Hoger zelf om de leiding vragen en jouw hierin laten begeleiden.

Ga rustig zitten of liggen. Neem de tijd en ruimte voor jezelf. Voel je lichaam. Voel je gedragen door de stoel of het matje waarop je ligt.
Ontspan al je spieren. Ga met aandacht langs je voeten, benen en zo langzaam omhoog naar je hoofd. Ontspan je kaken en maak een innerlijke glimlach.
Adem nu zachtjes en oppervlakkig. Bijna onopvallend haal je adem. Voel de rust. Meer heb je nu niet nodig. (= de vrouwelijke ademhaling)
Neem eventueel een ***Aquarius werkkaartje tussen beide handen. Dit helpt je te verbinden met de Bron.

Laat al je gedachten in een grote wolk stromen. Alles wat je niet meer nodig hebt aan emoties en gedachten stromen in deze wolk. Deze groeit, vult zich en drijft langzaam weg.

Ga met aandacht naar je voeten en visualiseer daar een prachtig wit licht onder. Laat het licht omhoog stromen, door je heen naar je stuitchakra en verder naar boven toe.
Tot je kruin en terug naar het midden; je hart.

Visualiseer nu een wit licht boven je hoofd. Voel de stralen van licht op je hoofd neerdalen. Je kruin en voorhoofd intrekken. Door je heen stromen naar je voeten en terug naar je hart.
Voel hoe beide energieën daar samenkomen en zich vermengen. Voel de enorme kracht hier van. Durf je hart helemaal te openen voor dit licht en deze liefdeskracht.
Je wordt omringd door het licht, beschermd door het licht.

Alles wat je nu niet meer nodig hebt, wat je tot nu toe van dienst is geweest, heeft beschermd, mag nu oplossen in dit licht. Laat het naar boven komen en oplossen in dit licht. Het is goed. Het is veilig.
Laat het gaan.
Je kunt nu de intentie uitspreken: "ik laat soepel los wat ik niet meer langer nodig heb, ik dank hier voor! Ik laat het in liefde los en ga soepel mee met de veranderingen van het Leven.
Ik ben omringd en beschermd door het Licht, ik ben één met het Licht. Ik ben Heel. Mij geschiede!"
Neem nu de tijd. Laat het Licht je geheel opvullen en omringen.
Blijf hierin zolang als dit goed voor je voelt.

Ik wens een ieder die zich afstemt op deze volle maan meditatie een soepel loslaten van hetgeen hij/zij nu niet meer langer nodig heeft en een krachtige verbinding met het Licht.

In Liefde,
Martha van Mourik* voorgaande meditaties kun je vinden op mijn website: www.marthavanmourik.com
** voor celvoeding die je helpt aarden=zelfzorg: www.heelvoedendvoornu.nl
***  Aquarius werkkaartjes, kleine Papershields, zijn tegen een geringe vergoeding te verkrijgen via de website: www.ellyvanmaaren.nl