Lieve lichtwerkers,

Uitbreiding van je goddelijk wezen!

Vrijheid
Foto: "Glazenwasser Libelle" van Jan van Mourik
Het liefdeslicht van de Schepper verdiept zich steeds verder in de materie. Het is een enorme Schoonheid voor Al-wat-Is, tot in het kleinste detail van de Schepping. Wat een perfectie, wat een enorme transformatie.
Er is zoveel gaande. De materiŽle blauwdruk dient zich steeds verder aan. Het goddelijk plan van liefde wordt steeds zichtbaarder en voelbaarder voor degene die zich hier op afstemt.
Wat een enorme power van het Hart van de Schepping stroomt naar ons toe. Wil met jou samenvloeien. Wil met jou samenwerken; samen Zijn. Schepping vervolmaakt zich -verder- in jou!

Hier heb je inderdaad een stevig fundament voor nodig, om deze krachtige liefdesenergieën te kunnen aarden. Het is zoveel en zo diep. Het daalt dieper in jouw wezen, dan ooit tevoren. Met een enorme kracht en een enorme potentie!
Het is een liefdevolle genezende kracht, het vrouwelijke Vrouwelijke Zijn. Deze pure LIEFDE maakt balans, maakt harmonie, daar waar disbalans is, voor elke mens die hiervoor kiest!
Deze LIEFDE wordt gevoeld door alles en iedereen, en voedt de vruchtbare akkers van Licht. Roept ons, richt je naar het Licht, het Leven!
Een enorme potentie, een enorme Schoonheid breekt door.

Laat je leiden door het Licht, door de Liefde. Het versterkt jouw wezen. Vertrouw op je innerlijke stem, je innerlijk weten.
Hoe beter je voor de tempel van jouw ziel zorgt, in alle opzichten, hoe sterker jouw innerlijke stem wordt. Hoe helderder jouw innerlijk weten wordt.
Je groeit elke dag een stukje verder mee met de Schepping, door je af te stemmen op de Liefde. Wat je vandaag weet, wist je gisteren nog niet. Accepteer ook om af en toe even helemaal ‚niet te weten’ en gewoon te accepteren dat wat er is.
Helderheid en inzicht hebben ook ruimte nodig. Hebben niet-weten nodig.

Zorg goed voor je lichaam en je ziel. Kijk wat je nodig hebt om te kunnen groeien, om liefdevol met jezelf om te gaan. Heb compassie en begrip voor alles wat er in dit enorme Licht, voor donkere pijnstukken nog naar boven komen. Ook dit hoort er bij.
Angsten en andere emoties kunnen opeens heftig worden aangeraakt in jou. Probeer er aandacht aan te geven, en neem er afstand van. Blijf in contact met de liefdesbron in je hart. Ga steeds opnieuw rustig terug naar de warmte van je hart.
Neem ook hierin de ruimte en liefdevolle zorg voor jezelf. Er is zoveel heling nu mogelijk voor jouw wezen, voor wie je bent met al je ‚toeters en bellen’. Het is oké. Je mag er helemaal zijn!
Diep van binnen weet je dat dit erbij hoort hier op aarde. Emoties en gevoelens, en tegelijk je bewust te worden van het goddelijke wezen wat je diep van binnen bent. Het is in wezen een prachtige ervaring!

Je brein, je denken versplintert de waarheid. Het is een soort van zeepbel. Je maakt met je denken vaak je eigen verhaal over je leven. Maar het is niet meer dan een verhaal. Het is niet wie jij in Wezen bent.
Natuurlijk heb je ook je denken nodig om te kunnen functioneren hier op aarde. Maar maak onderscheid in je denken.
Je voelen brengt je vaak dichter bij de waarheid. Kan je leiden naar het leven van jouw blauwdruk, waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Ga steeds weer terug naar je gevoel, verbonden met je innerlijk Weten.
Ego-bewust worden is zeer nuttig op je bewustwordingsweg. Het denken is vaak gekoppeld aan ons ego en leidt ons af. Je gedachten kunnen komen van de Bron, of van je persoonlijkheid.
Gedachten gebaseerd op je persoonlijkheid hebben meestal hun oorsprong op niet-weten en angst. Gedachten vanuit de Bron; op Liefde, Weten, vertrouwen en dankbaarheid.
Leer beide te onderscheiden en laat zo je ego wat verder ‚krimpen’ en je bewustzijn verder groeien.

Besluiten en aanvaarden. Ik heb ook afgelopen tijd weer gezien wat dit doet voor onze bewustwording. Het brengt je zoveel verder op je bewustwordingsweg! Je groeit er enorm door.
De realiteit van de dag verandert met de dag. Dagelijks kiezen we en nemen we besluiten, bewust of onbewust.
Maar als we kiezen met heel ons wezen, diep van binnen uit, kunnen we weer een hele stap verder maken. Je kunt als het ware die ervaring afvinken.

Als je kiest vanuit je wezen voor iets wat in overeenstemming is met je blauwdruk, kun je er nooit meer op terugkomen. Het is immers een besluit wat je verder wil brengen.
Ga je echter twijfelen, en vaak redeneren vanuit je hoofd/denken en kom je terug op je genomen besluit; dan creëer je chaos in je leven. Je blijft in rondjes lopen en komt steeds weer dezelfde problemen tegen.
Dit zogenaamde in ‚rondjes blijven lopen’ gaat net zo lang door, tot je terugkomt op je genomen besluit. Je gaat inzien dat het niet klopt wat je doet.
Je ziel zal er alles aan doen om dit jou te laten voelen en laten zien. Onrust, je wordt als het ware achterna gezeten. Negeer je innerlijke signalen niet. Ook ziek zijn kan zo'n signaal van jouw ziel zijn!
Je ziel roept; houd je aan je genomen besluit en aanvaard dit! Als je dit dan vervolgens door hebt en doet, ga je je bevrijd voelen. Je kunt weer verder. Alles gaat weer stromen in je leven. Je voelt en je weet van binnen, je zit weer op jouw levenspad, je volgt weer jouw persoonlijke blauwdruk.

De samenwerking met de Schepper is krachtiger dan ooit te voren; er is meer mogelijk voor wie zich afstemt op de Bron! Het Goddelijke Vrouwelijke dient zich steeds verder aan. Daagt jou uit om er mee samen te werken, vanuit je hart.
Vanuit jou Zijn.Volg je innerlijke leiding, je innerlijke stem en sta voor deze pure LIEFDE!.
Accepteer deze energie, ontvang en maak er je besluit op dat dit zo is. Als je dit doet versterk je jouw band met deze Liefdeskracht. Met het Goddelijke Vrouwelijke, met de genezende krachten en energieën van bewustwording.

Groots worden wij in onze materiële blauwdruk geplaatst; dit gaat steeds dieper door. Het Licht stuwt ons voort. Het kan zijn dat je ziet dat dingen makkelijker gaan dan voorheen. Dit komt door versterking van je blauwdruk tot diep in de materie.
Het kan komen door de bewuste keuzes die je maakt in je leven, vanuit je innerlijke leiding. Vertrouw hier op. Ga hier mee door!
Voed het LICHT in jezelf, kies er bewust voor!
De mensen die kiezen voor het Licht, de echte lichtwerkers kunnen een enorm verschil maken, hier op aarde!
Wij kunnen gezamenlijk; zowel horizontaal, als samen met de Schepper; verticaal, het verschil uitmaken tussen licht en donker, tussen liefde of angst.
Neem jij deze uitdaging aan? Maak jij het verschil??

Je goddelijke Wezen wil zich verder uitbreiden, hier en nu in jou op aarde. Je ziel roept je om te gaan staan in het goddelijke Licht, dit te ontvangen en mee helpen te aarden. Zo kan het nieuwe leven zich verder ontwikkelen.
Helderheid, harmonie, innerlijk Weten, overvloed, pure LIEFDE, verbinden zich met jouw Wezen; zijn jouw Wezen.
Kleurrijk met een enorme Schoonheid stroomt de energie van de Goddelijke Vrouwelijke naar ons toe. Kies jij er voor om hiermee samen te werken? Durf jezelf er verder voor te openen?

De volle maan van 4 februari 2015 zal in het teken staan van uitbreiding van je goddelijke wezen, het opnemen van de pure LIEFDE, en jezelf, jouw hart, hier verder bewust voor te openen.
De volle maan bereikt haar hoogtepunt even na 12 uur in de nacht, om 0.11 uur, op woensdag 4 februari.
De lichtcirkel meditatie begint om 20.00 uur in de avond. Indien dit tijdstip je niet schikt, kun je altijd een ander moment van de dag kiezen en je intentie richten op deelname aan de lichtcirkel meditatie. Ook dit werkt.
Je kunt onderstaande tekst als leidraad gebruiken. (tip: spreek de tekst in op je mobiel en draai deze af als je in meditatie gaat.)

Ga rustig zitten of liggen.
Neem de tijd en ruimte voor jezelf.
Ontspan je kaken, maak een innerlijke glimlach. Maak contact met je ademhaling. Adem heel rustig bijna oppervlakkig in en uit. Geheel door je neus. Meer adem heb je nu niet nodig. Je bent in rust, ontspannen.
Neem nu eventueel een **Aquarius werkkaartje tussen beide handen. Dit helpt je te verbinden met je Bron.

Ga nu met je aandacht naar je voeten. Visualiseer hieronder een prachtig wit/blauw licht wat je opneemt via je voeten en door je heen laat stromen door je hele lichaam. Het verzamelt zich in je hart.
Ga nu met je aandacht naar je kruin. Visualiseer een wit/blauw licht boven je hoofd en laat het indalen via je kruin en derde oog gebied, steeds dieper in jou.
Je neemt het heel diep op in je hart, in je wezen. Open je hart hier verder voor. Wees niet bang, maar vertrouw op het Liefdeslicht. Open je hart nog een stukje meer en dieper.
Je innerlijk weten wordt gevoed door dit prachtige liefdeslicht!
Het omhult je helemaal, doordringt al je poriën, je hele wezen, komt nu diep van binnen en van buiten, beide zijn nu EEN.
Je kunt nu met heel je wezen besluiten om samen te werken met dit Liefdeslicht, met deze vrouwelijke energieën van ZIJN.
Je kunt in gedachten of hardop uitspreken: "Ik kies voor uitbreiding van mijn goddelijk Wezen, ik kies samenwerking met het Liefdeslicht. Het Geschiede!"

Open jezelf, open je hart, en ontvang!
Een enorme vuurkracht ontstaat nu in je hart, in je wezen, breidt zich uit en omhult je. Hemel en aarde worden via jou verbonden. Wees in dit Liefdeslicht zolang als dit goed voor je voelt.
Blijf in je stilte zolang als dit goed voor je voelt.

Ik wens een ieder die zich afstemt op deze volle maan meditatie een bewuste uitbreiding toe van zijn goddelijke wezen en een bewuste samenwerking hiermee!

In liefde,
Martha van Mourik* voor celvoeding die je helpt aarden=zelfzorg: www.heelvoedendvoornu.nl
**  Aquarius werkkaartjes, kleine Papershields, zijn tegen een geringe vergoeding te verkrijgen via de website: www.ellyvanmaaren.nl